Жесток удар понесе доскорошната възлюбена на Григор Димитров Никол Шерцингер, след като отново се качи на сцената с бившата си група "Пусикет Долс" на шоуто X Factor 10 години след раздялата им.

Редом с позитивните отзиви, имаше и такива, които не скриха неприязънта си към Шерцингер. В интернет се появи позабравено интервю на бившата футболна съпруга и певица Черил Коул, която нападна жестоко колежката си, определяйки я като певица, която не е достатъчно добра.

"Не мисля, че те могат да бъдат наречени група, защото не могат да пеят. Те са просто танцьорки, а вокалистката им Никол не е достатъчно добра за солова кариера. Не може да се сравнява с Бионсе, Кристина Агилера и Бритни Спиърс", казва бившата на футболиста Ашли Коул.

Припомняме, че враждата им се разви през годините, като Никол й отмъсти преди време като купонясва с бившия на Черил - Жан Бернард Фернандес Версини.

Изпълнителките бяха разкритикувани и заради предизвикателното им облекло. Някои критици разнищиха "Пусикет Долс", защото са превърнали сцената на риалити шоуто в "стриптийз клуб".

В края на песента им върху горещите тела на момичетата се изля вода.



Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)