Украинският модел Мила Кузнецова ще направи своя мечтан дебют в бойните спортове в най-скоро време.

32-годишната дама, позната в страната с огромния си бюст, получи покана за участие на ММА турнир в Тайланд през септември, организиран от руския бизнесмен Максим Мернес.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Преди няколко месеца Кузнецова обяви, че ще започне да се занимава с професионален бокс и дори кандидатства за боксов лиценз. Нейният личен треньор обаче я посъветвал, че е за предпочитане да се пробва в октагона, тъй като на боксовия ринг щяло да бъде далеч по-трудно заради габаритите й.

От няколко седмици Мила вече се подготвя за първата си битка в клетката. Според изданията в страната покана за събитието в Тайланд е получил и суперзвездата Конър Макгрегър, който преди дни обяви края на кариерата си. Ако ирландецът приеме, то той ще гледа срещите от първия ред и дори ще участва в награждаванията.

Самата Кузнецова пък разкри, че се е вдъхновила по бокса, след като е посетила музея на братя Кличко в Киев.

„Посетих музея още преди пандемията и останах впечатлена от шампионските им пояси. Тогава сложих ръкавици и започнах да удрям една боксова круша. Бях толкова вдъхновена, че реших да се пробвам и на ринга. Надявам се феновете да ме подкрепят пред телевизионните екрани“, обяви украинската сексбомба тогава.

Мила Кузнецова е победителка в украинския конкурс за красота Miss Top of the World Plus Size Ukraine-2019, като с победата се класира за световната надпревара Miss Universe Plus Size 2019.