Не е нужно да си детектив от калибъра на Шерлок Холмс, за да харесваш разгадаването на мистерии. Напротив, достатъчно е да прегърнеш приключенския си дух, да се въоръжиш с лупа, лула и детективска шапка, и да предизвикваш ума си в проучването на следващата голяма загадка. 

За щастие, налице са и други опции, при което не е нужно чак такова приготовление. Те могат да бъдат открити в игралния сайт, познат на обществото чрез партньорството си с най-великия български футболист Христо Стоичков. 

Благодарение на тези предложения, почитателите на детективските приключения могат да задоволят глада си към свежи предизвикателства. Но кои са някои от тях?

The Secrets of London - разгадай тайните на Лондон

The Secrets of London е игра на българския разработчик Amusnet, вдъхновена именно от историите за Шерлок Холмс от британския писател сър Артър Конан Дойл. Благодарение на нея, потребителите могат да усетят автентичната атмосфера на “стария” Лондон, докато се впуснат в разгадаването на поредната мистерия в кариерата на Холмс и неговия верен спътник д-р Уотсън.

Този слот с 20 линии се играе в класически формат с пет рила и три редици със символи, а сред символите в него могат да бъдат открити и самите Шерлок Холмс и д-р Уотсън. Има и още познати и задължителни за подобна игра елементи като лула, диамант, часовник и дори емблематичния “Биг Бен” в Лондон.

Един от най-интересните акценти в The Secrets of London са безплатните игри с множител, които могат да бъдат активирани при определени комбинации от символи. Тук, ликът на Шерлок Холмс изпълнява ролята на уайлд, който от своя страна може да замести останалите елементи в играта, но без скатера и бонус символа.

Mummy Secret

Откакто по кината излезе филмът “Мумията”, с всичките му продължения и версии, египетските мумии станаха по-популярни от когато и да е било. Със сигурност няма човек, който би искал да се срещне отблизо с мумия, особено такава в не добро настроение, но изключение прави Mummy Secret - един атрактивен слот на компанията EGT Digital.

Риловете в тази игра са пет на брой, а редиците със символи - четири. Прави впечатление, че графиката е красива и съвременна.

Тайнственият скарабей е уайлдът в Mummy Secret, който може да замени всички останали символи в играта, но без скатера. Колкото до скатера, изтеглен поне три пъти, той стартира режима “Бонус пирамида”, който може да доведе до 15 свободни игри, или да задейства функцията “Бонус колело”.

Накратко, Mummy Secret е изпипано и добре помислено произведение в обичан от публиката игрови жанр.

Какво друго може да се открие в сайта, спонсориращ футболните грандове в България?

Сайтът, който е спонсор на футболни грандове като ЦСКА, Ботев (Пд) и Локомотив (Пд), предлага още много възможности на почитателите на слот игри. Сред тях са класически плодови заглавия, исторически и с легендарни герои, спортни и брандирани.