ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Една от участничките в романтичното риалити "Ергенът", които влязоха в предаването в четвъртък вечер, се закани, че ще победи и ще стане съпруга на милионера Александър Младенов.

Любопитното за нея е, че се представи като служител на Българския футболен съюз. 

Потрес на старта на "Ергенът", не е имало такава дързост в bTV

"Аз съм Виктория, на 30 години съм, от София. Работя като мениджър футбол и социална отговорност в БФС. Обожавам работата си, гледам мачове и ходя постоянно по стадионите. Щастлива съм от начина на си на живот - много приятелства, някои от тях са за цял живот. Харесва ми работата с мъже, защото не са такива интриганти като жените. Имам всичко, което съм искала, постигнала съм всичко, което съм искала", каза Виктория при представянето си.

 WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Участничка от "Ергенът" разплака всички с драматична история, а по-късно награби Алекс и...

"Търся истинската любов. Искам да създам семейство, да имам деца, защото ми омръзна от мимолетни връзки или авантюри. Липсва ми да дам любовта, която знам, че мога да дам, и това да бъда обичана на 100% такава каквато съм. Като видях Алек по телевизията, веднага се записах, защото има сини очи, в които се влюбих. Алек, да знаеш, че аз съм следващата победителка в сезона и твоята бъдеща съпругa", oбърна се тя към Младенов и го ошашави, изненадвайки го доста. При първата среща с него Виктория му подари футболна топка и фланелка на националния отбор на България, която е с неговото име и дата на раждане. 

"Пожелавам ти да минем груповите фази и да стигнем до финала заедно", каза му с усмивка кандидатката за сърцето на най-коментирания ерген в България в момента. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

Виктория Асенова е от София и работи като спортен мениджър в БФС. ️ Обожава работата си, гледа мачове и нон-стоп...

Публикувахте от Ергенът в Четвъртък, 22 февруари 2024 г.