Новото попълнение на Челси Хуан Куадрадо бързо стана обект на типичния английски хумор от местните фенове. На Острова не пропуснаха да се пошегуват с играча и "сложиха думи в устата му", монтирайки негово изказване.
 
Във фалшивото интервю 26-годишният Куадрадо признава, че Джон Тери вече се е запознал с жена му и е прекарал известно време с нея, което предвид славата на защитника, трябва сериозно да притесни новото попълнение на "сините". Тери стана известен преди години с това, че спа с жената на Уейн Бридж, което стана повод за сериозни сътресения и в националния отбор на Англия. 

Куадрадо казва й причините за това да вземе номер 23 в Челси - "Моуриньо ми го даде и каза да кажа на хората, че такъв е коефициентът на интелигентност на Джейми Реднап". Последният преди дни се заяде с Моуриньо след дербито Ливърпул - Челси (1:0 за Купата на Лигата), когато поиска Диего Коста да бъде изгонен. 
 
"Не му знам името на това момче, коментаторчето по Скай Спортс, защото всеки път, когато го видя - гася телевизора", изригна тогава Моуриньо.
 
Шеговитото интервю продължава с "истината" за трансфера на играча при "сините" (парите) и за отношенията му с нападателя Диего Коста. Вижте цялото интервю: