Португалската звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо бе провъзгласен за полов атлет на годината от английския таблоид “Сън” заради постоянните си забежки с различни завоевания на нежния фронт.

И в днешния си брой изданието се занимава със звездата на Манчестър Юнайтед, която почти сигурно ще премине в Реал (Мадрид) срещу сумата от 80 милиона евро. Роналдо коментира за първи път за прекараните нощи с красавицата Парис Хилтън преди няколко дни.

"Тя е наистина чудесно момиче и ние си прекарахме страхотно, говорейки си за различни неща. Аз съм млад мъж, а Парис е млада жена и за хора на нашата възраст е нормално да разговарят в нощен клуб. Тя живее на хиляди километри от мен и отгоре на всичко е доста заета. Аз също няма да имам много свободно време в Мадрид, така че не знам дали ще можем да се виждаме", каза Роналдо. Думите на футболиста едва ли ще се харесат на Парис Хилтън, която преди няколко дни заяви, че е готова на всичко и дори ще се премести в Мадрид, за да продължи да се среща с Кристиано./БЛИЦ