Сестрата на Валери Божинов - Михаела, реши да се сбогува с дългата си коса в името на благородна кауза. Красивата дъщеря на Сашо Ангелов, който е треньор на лидера във Втора лига Ботев (Враца), избра да помогне на онкоболна жена. Самата Михаела разказа пред БЛИЦ как на момента се навила да дари част от косата си за перуки.

"Малко ми беше тъжно след всичките грижи, които съм полагала за дългата ми коса. Но при положение, че мога да помогна на някоя жена, която има нужда, изобщо не се замислих", сподели 18-годишната Михаела пред БЛИЦ.

"Фризьорката Мирослава Петкова ми каза, че косата ми може да бъде използвана за перуки за онкоболни жени. Идеята много ми допадна. Позволих й сериозно да ми скъси прическата. Косата ми стигаше чак под кръста. Много си я обичах, но няма проблем - пак ще порасне", добави сестрата на Валери Божинов.

Михаела беше любезна да предостави свои снимки, показващи колко дълга е била косата й преди да се раздели с нея.

Красивата великотърновка сподели и какво й е обещал батко й. "Ще ми подари кола, след като получа шофьорска книжка. В момента карам курсовете. Той отдавна ми е обещал, че първата ми кола ще бъде порадък от него. Все още не съм си я избрала, не мисля да нахалствам, нещо скромно ще е", добави с усмивка Михаела Ангелова, която наскоро проговори първо пред БЛИЦ, коментирайки слуховете, че е гадже на големия ни талант в плуването Антъни Иванов. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ
 


Михаела преди да се сбогува с дългата си коса: