Зашеметяващият модел на Playboy Даниела Чавес, която преди време обяви, че е спала с Кристиано Роналдо по време на връзката му с Ирина Шейк, стартира страница в платформата OnlyFans, където красиви момичета се събличат за пари. 32-годишнията чилийка има за цел да събере необходимите средства за закупуването на любимия си футболен клуб от елита в родината ѝ - О'Хигинс.

Чавес е голяма фенка на отбора и твърди, че вече е събрала 4,2 милиона паунда, за да изпълни мечтата си да стане собственик на клуба.

Русокосата красавица се е появявала на челната страница на списание Playboy три пъти. След като стана известна, тя разви огромен брой фенове в социалните медии, като може да се похвали с 16,6 милиона последователи в Instagram.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В платформата OnlyFans чилийката таксува феновете по 16 паунда на месец, за да се абонират за нейното съдържание. Големият брой последователи означава, че тя вече е на път да купи чилийския елитен тим.

Чавес каза пред чилийската радиостанция ADN : „Разбрах, че О‘Хигинс се продава и започнах кампания за набиране на близо 20 милиона долара. Ето защо създадох този акаунт с повече съдържание на Playboy, така че феновете да могат да помогнат за набирането на парите“, сподели Чавес пред чилийското радио ADN и обеща "VIP подаръци" на феновете, които разпространяват информацията за нейния профил в OnlyFans в социалните медии.

Това не е първият път, когато Чавес се опитва да стане собственик на футбола. Още през 2020 година инфлуенсърът инвестира в чилийския отбор от долните нива Ранагуа Сур Спортс.