Мис България 2011 Ваня Пенева ще участва тази неделя във финалния конкурс “Мис Свят”. Бляскавото шоу ще се състои в зала “Ърл Корт” в Лондон. Както е известно, Ваня е страстна почитателка на ЦСКА и даже се снима с червения екип на “Армията”. През август тя присъства на финала за Суперкупата с Литекс в Бургас, спечелен от “армейците” с 3:1, а след мача поиска фланелка от Спас Делев. Оттогава двамата поддържали приятелски отношения, без нищо повече...
 
610x.jpg
 
Източници на БЛИЦ от Борисовата градина съобщиха, че Спас е изпратил съобщение на Ваня, в което и пожелал успех в Лондон. Делев и съотборниците му обещали, че ще гласуват за Пенева в официалния сайт.
 
“Ваня е страхотна. Не само на външен вид, но и като характер. Това е истинската цесекарка. Дано сложи короната за най-хубава жена на света!”, скъсаха се да хвалят красивата брюнетка играчите на ЦСКА.

Приятелки на Ваня пък разкриха, че тя е полудяла от радост след победата с 1:0 във вечното дерби с "Левски".
"Беше на седмото небе от щастие! Много се притесняваше преди мача заради треньорската смяна в ЦСКА. Но след мача нямаше по-усмихната от нея", заявиха близки до Мис България 2011.