Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо изпрати специален подарък по случай днешния християнски празник Андреевден. Специалния направи видео поздравление за малкия Андрей Евтимов, който е само на 16 месеца, но явно има голям приятел в лицето на 57-годишния португалец.

Интересно е, че суровият на вид португалец е доста усмихнат по време на краткото видео, демонстрирайки видимото удоволствие, с което е изпратил поздрава до мъника.

Клипът беше споделен в социалните мрежи от бащата на малкия Андрейчо – Кирил Евтимов, който от години е чест гост по английските стадиони, където се среща с огромна част от големите звезди на световния футбол, като с някои от тях е в приятелски отношения.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Той е един от първите българи посетили новия стадион на Тотнъм, в мач от Шампионска лига при откриването на красивото съоръжение през април 2019 г. Бургазлията се е срещал с Моуриньо няколко пъти, първият още през далечната 2005 г., когато Жозе ръководеше Челси през първия си престой при сините.

Преди няколко месеца, за рождения си ден, малчуганът получи поздравления от двама световни шампиони - адаша си Анди Бреме и Робер Пирес, а сега отново се радва на звездно футболно внимание за имения си ден. Малкият Андрей Евтимов е любимец на национала Станислав Иванов от Левски, който периодично го посещава, за да си поиграе с него.