ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Жестоката житейска и професионална драма, която е на път да съсипе изцяло една от най-симпатичните и талантливи български лекоатлетки Тезджан Наимова, може да се окаже всяко зло за добро. Така разказват близки до спринтьорката от Първомай, която всеки момент ще чуе най-страшната присъда за всеки елитен спортист: доживотно спиране на състезателните й права заради второ прегрешение с допинг.

 Още месец след вземането на пробата в Гьотеборг лекоатлетката вече била наясно, че примката жестоко се затяга около врата й и резилът, срамът и потъването й се очертават неспасяеми и завинаги.
Останала сам-самичка, спринтьорката изпаднала в паника. Не смеела да сподели пред родителите си, нито да пророни дума пред сестра си, с която е изключително близка.

Тежкият товар, който раздирал душата на дребничката и крехка Тезджан, я побърквал. Тя можела да сподели болката си само с един-единствен човек – с бившето си гадже Николай Чипев. След почти 3-годишна връзка с футболиста, двамата поеха в различни посоки преди Коледа. Голямата им любов, силните чувства – те отстъпиха място пред целеустремеността на Наимова да се върне по-здрава и по-бърза на пистата от преди първата й санкция.
 
Само един-единствен смс от спринтьорката към любовта на живота й до момента, както винаги е определяла юношата на ЦСКА, бил достатъчен столичанинът моментално да й отговори и да потърси сближаване с нея. „Загазих, случи се пак...“, гласяло съобщението. Чипев, който преди две години си бе изгубил акъла по Теди, долетял направо на секундата в Пловдив. Натоварил я със себе си в автомобила за София и от тогава не се отделя от своето момиче.Техният романс сега изживява втори ренесанс...
ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ – ЧЕТЕТЕ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК “ШОУ”