Да си спортна звезда може да бъде изключително доходоносно, ако си достатъчно добър. Но приходи може да се получат и с участие в индустрията за възрастни. За това могат да свидетелстват хората, изредени по-долу, тъй като имат опит и в двете поприща – в спорта и порното.

Наскоро австралийката Рене Грейси обяви, че се завръща в автомобилния спорт, след като в продължение на месец продаваше свои интимни снимки онлайн. С 14 000 паунда на седмица, получавани от специализирания сайт „OnlyFans“, тя планира да спонсорира собствен състезателен автомобилен отбор.

Наскоро и филипинската фигуристка Мелиса Буланхаги смени ледената пързалка с креватните упражнения пред камера, където вече е звезда с артистичния псевдоним Джейда Кай. Кои други лица от спорта обаче се насочиха съм порно индустрията, за да припечелят пари?

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

ЧАЙНА
Покойната звезда на кеча беше на върха на популярността в края на 90-те години на ХХ век и в началото на новото хилядолетие. Това обаче явно не ѝ беше достатъчно. Джоан Мари Лорер за първи път беше заснета в секс видео от бившия ѝ приятел Екс-Пак, а това доведе до доста предложения. Чайна продължи да снима порно филми до смъртта си през 2016 г., но заради промяната в кариерата си тя трябваше да се сбогува с изявите в кеча.

СЪНИ
Тами Сайч проби в кеча като Съни, но след като прекрати състезателната си кариера през 90-те, реши да премине към филмите за възрастни. Напоследък попълва финансите си с живо излъчване през сайта „OnlyFans“, където потребителите срещу заплащане на такса може да гледат снимки и клипове с порнографско съдържание. Счита се, че от това начинание тя печели по 250 000 паунда на година.

ВЕРОНА ВАН ДЕ ЛЬОР
През 2002 г. гимнастичката беше определена за Спортист на годината в Холандия. Сериозна контузия обаче прекрати състезателната ѝ кариера. Заради лошо развитие на събитията Верона за две години дори остана без дом. Освен това води съдебни битки с баща си, а е прекара и известен период зад решетките през 2011 г. заради изнудване. Ван дер Льор намери спасение от финансовите си проблеми в порно индустрията. „Не съжалявам за избора си, тъй като живеех по улиците... Вероятно все още щеше да съм там“, признава холандката.

МЕЛО ИМАЙ
Японката участва в състезанията по сноуборд на олимпийските игри в Торино през 2006 г. Финишира последна, тъй като падна лошо и получи контузия, заради която трябваше да прекрати спортната си кариера. Намира работа в порното, позира за голи фотосесии. Това се оказва доста доходоносна професия. „Печеля колкото президент на голяма компания. Има случаи, когато отивам да бар и за една вечер харча по 9000 долара“, разкрива Мело Имай.

ЛЕА ЛЕКСИС
Контузия прекратява кариерата на румънската гимнастичка, когато е само на 14 години, но вече е петкратна национална шампионка. Няколко години по-късно тя се премества в САЩ, където става една от най-големите порно звезди в света. „Получих двойно скъсване на мускул. Възстановяването ми отне шест месеца. За половин година извън спорта тотално загубих интерес към гимнастиката“, признава Леа.

ДАВИДЕ ЛОВИНЕЛА
Не всеки спортист става богаташ. Може да попитате Ловинела, който играеше футбол за четвъртодивизионния италиански Калдио Помиляно. Недоволен от заплащането, което получаваше, той се яви на прослушване за порно филм и получи участие. „Не е като да правиш любов с гаджето в кревата. Трябва здрава работа и постоянство“, твърди бившият футболист.

КАЗУХИТО ТАДАНО
Кариерата му на бейзболист в Япония вървеше на приливи и отливи. Затова Тадано се нуждаеше от бърз начин да изкара пари и питчърът реши да участва в гей порно. Това предизвика скандал и нито един отбор в родината му пожела да го вземе в състава си. През 2003 г. обаче направи трансфер в най-популярната бейзболна лига. Отиде в американската МЛС, за да играе за Кливланд Индианс. В момента е треньор на бейзболен отбор в Япония.

КАЙ ГРИЙН
Културистът придоби популярност с участието си в документалния филм „Желязното поколение“ с Арнолд Шварценегер и Мики Рурк. Лентата даде на зрителите вътрешен поглед от света на бодибилдинга, включително и зад кулисите на известното състезание „Мистър Олимпия“. Грийн обаче се нуждаеше от пари и затова прие предложение на MuscleHunks.com, където се предлага порнографско съдържание с голи мускулести мъже.

МЕРИЛИН ЧЕЙМБЪРС
Тя е истинска легенда в порното. Чеймбърс е известна с участието си в няколко култови филма от жанра за възрастни. През 1999 г. е класирана на първо място в ранглистата на „Плейбой“ за Стоте секс звезди на столетието. Тя обаче има и спортно минало. Преди да се впусне в порно индустрията има успешни участие в младежки състезания по скокове във вода и гимнастика.

УОР МАШИН
Трансформацията на Уор Машин (истинското му име е Джонатан Пол Копънхейвър) от ММА боец в порно звезда сякаш се случи по естествен начин. На върха на славата си той имаше връзка със звездата от филмите за възрастни Кристи Мак и това му отвори вратите към един нов начин за трупане на пари. В последните шест години обаче е в затвора, след като беше осъден за нанасяне на побой над Кристи Мак, при който ѝ счупи 18 кости, изби няколко зъба и перфорира черния ѝ дроб.

ГЕРГО САБО
Или да го наричаме Серджо Хостър? Унгарският борец беше национален шампион и всички очакваха появата му на олимпийските игри. Тогава обаче се появиха информациите, че той е участвал в няколко гей порно филма. Това прекрати надеждите му да участва на Олимпиадата в Атина през 2004 г.

Джон БУУН, "Сън"