Бившият английски национал Дейвид Бекъм показа, че все още е един най-стилните мъже с появата си на сватбата на принц Хари и актрисата Меган Маркъл. Бившият футболист беше придружен от съпругата си Виктория на церемонията в църквата „Сейнт Джордж“ в Уиндзор.

Бившият футболист беше облечен в елегантен фрак, а бившата певица от „Спайс Гърлс“ блестеше в тъмносиня рокля с дълъг ръкав и яркочервени обувки.

Като запален фен на ръгбито принц Хари е поканил и много знакови лица на този спорт. Английският национал Джеймс Хаскъл, който като ученик е играл крикет с внука на кралица Елизабет II, присъства на сватбата с годеницата си Хлои Медли.

Бившият английски национал по ръгби Джони Уилкинсън също е сред гостите, както и легендарният треньор сър Клайв Уудърт, който в периода 1997-2004 е начело на Англия и извежда тима до световната титла през 2003 г.

Присъства е звездата на британския параолимпийски спорт Дейвид Хенсън. Звездата на женския тенис Серина Уилямс пък е сред гостите на Меган Маркъл. Двете се запознават покрай участието си в шоупрограмата „Celebrity Beach Bowl“ през 2014 г.

Дейвид и Виктория Бекъм

Серина Уилямс и съпругът й Алексис Оханян

Джони Уилкинсън и съпругата му Шели Дженкинс

Джеймс Хаскъл и годеницата му Хлои Медли

Сър Клайв Уудърт и съпругата му Джейн Уилямс

Дейвид Хенсън с дамата си