Съпругата на Уейн Рууни и четиримесечното бебе Кай отлетяха за остров Барбадос, намиращ се между Карибско море и Атлантическия океан. С тях не пътува татко Уейн, който има ангажименти с Манчестър Юнайтед. Неговата половинка Колийн обаче взе родителите и братята си да й правят компания. Това ще е първата ваканция в новата вила на семейство Рууни, като стойността на “къщичката” е 5 млн. паунда. Тя бе завършена съвсем наскоро и разполага с 6 спални.

След пристигането си в Барбадос в неделя Колийн нямаше търпение да заведе сина си на плажа.
Следващите две седмици шумната компания ще прекара в луксозната вила на семейство Рууни, която е в съседство с именията на куп други знаменитости. Бившият шампион по бокс Джо Каладзе, съотборникът на Уейн Рио Фърдинанд, Гари Линекер и играчът на крикет Фреди Флинтоф също притежават къщи там.
Красивата къща разполага освен с шест спални още с огромен външен басейн и спираща дъха гледка към морето. Към имението има и постройка за гости с още две спални. В източната част на вилата се изгражда игрище за голф, което е перфектно за амбициозния голфър Уейн.
"Двамата с Колийн от години прекарват ваканциите си на Барбадос и смятат, че това е перфектното място за почивка. Сега вече къщата е напълно готова, но Рууни ще и се наслади едва в средата на юли", довери източник пред английските медии.