Прелъстителната моделка Биляна Евгениева е една от кандидатките и дори фаворит в конкурса "Мис Плеймейт 2014". Дългоочакваният финал е тази вечер в столичен нощен клуб и на пук на спекулациите, че призьорките са предварително избрани, се очаква да предизвика истински фурор.

Една от най-секси кандидатките Биляна е момичето, което замества Алисия в леглото на вратаря Ники Михайлов, говори най-новата клюка, пише "Лайфстайл". Русата фурия отрича в това да има истина, но легендите носят, че авантюрата й с Ники съвсем не е краткотрайна.

Биляна е една от танцьорките в еротичното шоу Babylon show - коз, с който прелестната бомба доста вдига летвата на конкурса. Нейна пряка конкурентка за титлата "Мис Плеймейт" е колежката й в балета Елена, носеща незабравимата фамилия Кучкова. Последната също се надява на успех, макар че зад себе си няма скъпоплатени имиджмейкъри и богати спонсори, както сама заявява. Затова пък не отстъпва по сексапил на нито една от предишните победителки.

В конкурса тази година ще се състезават само 10 момичета, след като злополучно бяха дискфалифицирани други две от тях. Ромката Вилиана и скандалната Джулиана бяха изгонени позорно, след като си позволиха публично да обявят, че знаят името на победителките. С действията си те урониха престижа на конкурса и сложиха край на кариерата си като плеймейтки.

Останалите момичета можете да видите
- ТУК!

Танцьорката Биляна Евгениева: Имах връзка с Мартин Данона!