Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън за пореден път плени сърцата на феновете, след като заяви, че е категоричен в успеха на финала в Шампионската лига. “Червените дяволи” се изправят срещу Барселона в Рим на 27 май.

“Обичам Шампионската лига. Всички страни, в които гостуваме правят така, че да се чувствам като в една огромна държава. Атмосферата, интензивността и съперничеството, това ти отнема дъха. Може да надушиш мирис на пури и парфюм от трибуните. Това е прекрасно, това е различно. Обичам го и съм сигурен, че в Рим ще бъде същото”, каза Сър Алекс пред английския таблоид “Сън”.

“Ще отидем в Рим, а там всички ще бъдат толкова стилни. Всяка жена, която мине покрай мен, ще ми се струва като Мис Свят. Убеден съм, че ще спечелим, а финал срещу Барселона е истинско предизвикателство. Надявах се да срещнем именно тях в последния мач. Ако финалът бе отново английски, нямаше да има никаква тръпка, прекалено добре се познаваме всички”, допълва мениджърът на “червените дяволи”./БЛИЦ