Съпругата на бившия сръбски национал Душко Тошич – Йелена Карлеуша, побесняла, когато видяла в Instagram, че любимият ѝ не пести пари, за да бъде с любовницата си Ана Йованович.

Според източник на вестник „Курир“ певицата веднага се обадила на футболиста и му се развикала по телефона заради публикациите в социалните мрежи.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Тошич поканил Ана Йованович в Истанбул и платил престоя ѝ с още две нейни приятелки от 7000 евро в тузарски хотел. Защитникът играе в Касъмпаша и тъй като е зает с тренировки, предложил на дизайнерката да вземе със себе си приятелките, за да не скучае през деня. Освен това 36-годишният футболист дал на любовницата си и кредитна карта с неограничен лимит и ѝ казал да харчи пари за каквото си поиска. Точно това направила тя, излизайки да пазарува с приятелките си и посещавайки най-луксозните ресторанти край Босфора.

Душко Тошич има от 2008 година брак с Йелена Карлеуша, която е със 7 години по-голяма от него. Те имат две дъщери, но според запознати от доста време са разделени, макар и да нямат развод. Любовницата му Йованович е майка на три деца, а наскоро се разведе с известен сръбски музикант.