Благотворителното издание на предаването “Стани богат” вбеси феновете на Лудогорец. Разградчани кипнаха от сгрешен въпрос, зададен от водещия Ники Кънчев.

Фрапантният гаф на предаването се случи при участието на писателката Людмила Филипова и евродепутата Димитър Стоянов. “Кой е единственият отбор в “А” група с положителен баланс срещу “Левски”, гласеше въпросът, а възможните отговори бяха 4 – Етър, Завод 12, Тича и Беласица.

Двамата участници не успяха да отговорят и се отказаха от играта, а водещият Ники Кънчев посочи Завод 12 като верен отговор.

Този отбор изкарва 4 години в родната “А” група – между 1953 и 1957 година и наистина има положителен баланс срещу “сините”. Победите са 2:1 в полза на отбора на завода за мотокари и електрокари.

Разградчани обаче се бесни, тъй като и Лудогорец към момента също е с по-добър актив от директните си мачове с “Левски”.

Засега разградчани имат 3 победи и нямат загуба. Феновете на Лудогорец останаха бесни, че в предаването “Стани богат” не ги броят за живи, а от фенклуба смятат да пуснат специално писмо до продуцентите и да ги накарат да се извинят за грешката си в ефир.

“Въпросът щеше да е верен, ако питаха: “Кой от изброените отбори е с положителен баланс?”, а сега излиза, че нас не ни броят за живи, въпреки че станахме шампиони на България”, гневяха се привържениците на Лудогорец.