Станка Златева е нещастна на тепиха, но на седмото небе извън него. Отскоро популярната ни спортистка си има човек на сърцето. Става въпрос за мъж  между 35 и 40 години.

Двамата са били забелязани в родното село на Златева – Крушаре. Мъжът на няколко пъти пристигал с личния си автомобил – тъмносин мерцедес, за да погостува на Станка. Веднъж си тръгнал от тях на другата сутрин – някъде към 6,30. После са били засечени и в намиращия се наблизо град Сливен. Шушукали си сладко, сладко в сепаре на заведение. Местни шушукат, че любимият на Станка не бил от техния край, тъй като говорел твърдо, а не на познатия в региона мек диалект.
 
“Симпатяга е. Здрав е, но е висок. Не ни прилича на борец. Не е от най-богатите, но не е и бедняк. Важното е да се харесват. Станка обаче само се изчервява, като я питаме за него. Казва, че и бил приятел и нищо повече. Ама май не е така. То от поведението им си личеше, че не са само дружки”, разкриват съселяни на Златева пред БЛИЦ.
 
“Не ровете повече, безсмислено е. Станка пази като зениците на очите си личния си живот. Абсурд е да получите повече информация – както името на мъжа, така и каквито и да са други подробности”, отсичат близки до Златева.
 
Публична тайна е, че Станка няма сериозен приятел. Слуховете я свързваха с кого ли не. Включително и с нейния колега в борбата Радослав Великов. Други източници обаче твърдят, че Руди не отвърнал на чувствата на Златева, което се отразило изключително негативно върху русокосата спортистка.
 
Сега обаче Станка не е сама. И то в най-трудния момент, когато цялата й кариера е поставена на кръстопът заради скандалите в родната борба.