Едни от най-големите български спортисти ще бъдат част от спектакъла „Приятели” в „Нощ на звездите”. Шоуто се организира от легендарния ни гимнастик Йордан Йовчев и цирковия артист Енчо Керязов и ще се състои утре в „Арена Армеец”.

"Наистина подготовката е една година, защото технически е много сериозно. Всички тези титулувани участници, всеки има някъде ангажимент", заяви Йовчев.
 
"Присъствието на Юри Кеки дава тежест на самото събитие. Разбира се, ще направим един синхрон, но да не издаваме повече. Наистина подготовката е една година, защото технически е много сериозно. Всички тези титулувани участници, всеки има някъде ангажимент. Всъщност от приключването на предните награди, започва подготовката за следващите. Ако ще го правим догодина отново, което искаме, като приключим, 2-3 дни почивка и се започва наново, защото ние ще имаме и други идеи, трябва да сменим малко концепцията", сподели легендарният гимнастик ден преди шоуто.

За първи път с изпълнение на живо на "Жар Птица", "Златните ни момичета" от ансамбъла по художествена гимнастика ще изпълнят съчетанието си с пет ленти, с което спечелиха множество отличия през изминалата година. В нетипична светлина ще се прояви и Станка Златева - тя ще покаже уменията си с... лента и обръч.
Участие в шоуто ще вземат още Петър Стойчев, Тодор Спасов, националните ни отбори по акробатика и спортна гимнастика.

За шоуто у нас пристигнаха едни от най-добрите гимнастици и циркови артисти в света. Фондация „Еньо Керязов” ще награди талантливи български деца, сред които и европейският шампион по бокс Даниел Асенов.