Връзката между Гара Дембеле и неговата половинка Стефани виси на косъм. Злите езици из софийския хайлайф шушукат, че французинът с малийска кръв вече два пъти е изневерил на красивата португалка. Най-напред със силиконова манекенка, а съвсем наскоро и с естествено надарена дама, която била със сигурност над 40 години.
 
“Видяхме Дембеле да влиза в заведение в Студентски град заедно с някаква “стара чанта”. Стара, ама с нови дръжки, както казва народът. Беше страхотна мадама. Направо ти пада шапката, като я видиш. Изключително добре сложена, много секси жена”, съобщиха източници на БЛИЦ.
 
За хубавицата се знае единствено, че работи в отдел “Маркетинг и реклама” във фирма от областта на комуникациите.
 
Според добре информирани източници обаче, колкото и странно да звучи, засега секс между нападателя на “Левски” и тайнствената милейди липсвал. Тя сваляла непрекъснато Дембеле, но той упорито се дърпал. Двамата няколко пъти излизали, но нищо повече засега. За нея се твърди, че имала невероятно чувство за хумор и знаела перфектно френски, което й помагало при комуникацията и с Гара. Жената, която имала огромен опит с мъжете, постоянно се шегувала с Дембеле, пускайки еротични метафори от сорта: “Обичам да летя и искам да ме качиш на твоя черен изтребител”.