БЛИЦ е с класи над "Телеграф". Доказахме го и на футболния терен, където отвяхме съперника и записахме победа с 5:3. Успехът е първи за формацията ни от началото на сезона в Макдоналдс Медия Лига. След две поредни загуби на старта най-после всички от отбора ни подходиха сериозно към днешния мач и малко преди началото му на терена се явиха и шестимата ни състезатели - нещо, което не се бе случвало досега.

Лидерът на тима Пламен Славов откри резултата малко преди края на първото полувреме със силен изстрел, при който вратарят на "Телеграф" не успя да реагира. Съименникът на капитана на националния ни отбор - Стилиян Петров, удвои резултата и при 2:0 се оттеглихме на почивка. В началото на второто полувреме започнахме вихрено и стигнахме до категоричната преднина от 5:0.

Отново Пламен Славов се подигра със съперника, промушвайки топката между краката на техен бранител и разписвайки се за втори път в мача. И Стилиян Петров се отчете с още едно попадение, а сред голмайсторите името си успя да запише и Андрей Теодосиев. След солидния ни аванс значително намалихме оборотите и допуснахме три гола, въпреки добрите изяви под рамката на вратаря ни Веселин Русинов. Защитниците ни Веселин Бонев и Ивайло Славов също изнесоха силен мач и допринесоха за победата над "Телеграф".

С прибавените 3 точки БЛИЦ успя да се изкачи до 7-ото място в класирането на Макдоналдс Медия Лига, оставяйки след себе си БНТ, TV7, "Телеграф", Livesport и "Меридиан Мач". /БЛИЦ