Стилиян Петров е бил засечен на преговори с продуцентите на хитовото риалити „Фермата“ Иван и Андрей. Бившият капитан на националния отбор обмисля в момента дали да стане част от мега-продукцията на бТВ, която стартира наесен.

За разлика от останалите риалити формати, „Фермата“ залага на позитивното и градивното, на българските корени и традиции, както и на любовта към земята и занаятите. Благодарение на този дух първите два сезона направиха предаването любимо на всички и го откроиха от конкурентните, които търсят основно евтини сензации и клюки. Това е и причината, заради която спортистът е седнал на преговори, въпреки че програмата му е силно натоварена.

След като пребори левкемията, Стилиян Петров се посвети на битката с болестта и основа фондация, с която да помага на колкото се може повече пациенти. Според запознати, именно заради фондацията футболистът може да реши за първи път след диагнозата си да си позволи толкова сериозно тв присъствие.

По неофициална информация кастингът на „Фермата“ 3 тази година залага най-вече на силни редови участници, които да покажат на какво е способен обикновеният българин. Ще има и звездно присъствие, но то в никакъв случай няма да е основното в сюжета на предаването, тъй като родните випове съвсем изтъркаха както имиджа, така и възможностите си да се показват в позитивна и смислена светлина.

Въпреки че все още няма официални подробности за риалитито, засега е ясно, че предстоящият сезон ще бъде най-екстремен, както и че продуцентите готвят голяма изненада за участниците и зрителите. Според хора от кухнята кастингът е пресял супер ярки образи, които да възродят българския дух. Сред звездните имена пък се спрягат спортист, актьор и тв водещ, но все още няма пълна яснота кои точно са кандидат-фермерите, които ще се впуснат в битката на традициите и силния дух.
АНЕЛИЯ ПОПОВА/ШОУ