ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Стилиян Петров ще бъде основна звезда в новата програма на клубния канал на Астън Вила. Шефовете на бирмингамци сключиха сделка с три авиокомпании - АНА, "Малайзия Еърлайнс" и "Джет Еъруейс" за излъчване на късометражни филми относно "Вила".

Първият епизод, който ще бъде излъчен в самолетите, включва очерк за Стилиян, както и интервю с холивудската звезда Том Ханкс.

Актьорът, чиято съпруга е с български корени, е фен на Астън Вила, пише в. "Стандарт". В същото време стана ясно, че Мартин О'Нийл отново ще води Селтик, с който записа най-големите си успехи като мениджър. Спецът потвърди участието си на благотворителния мач за Стилиян Петров на 8 септември. Тогава "детелините" ще се изправят срещу Астън Вила.

"Няма как да не дойда. Беше дълга битка и той вече преодолява болестта. Петров има силна психика, голям дух", каза О'Нийл. От петък, Вила пък ще пусне в продажба 500 билета за мача на Стенли. Възрастните ще влизат срещу - 10 паунда, а децата за 5.

Бившият капитан на българския национален тим ще преустанови работата си като помощник треньор в младежкия тим на Астън Вила. Причина за това е умората му от ежедневните ангажименти.

В момента Стилиян се намира в ремисия и продължава възстановяването си от остра форма на левкемия. Бившият футболист на Вила бе назначен като помощник на треньора Гордън Кауънс през май.

"Цялото семейство на Вила ме подкрепя невероятно и съм много благодарен за това, както Паулина и всички близки хора около мен. Обичам работата си в клуба, харесва ми средата тук и искам да продължа, за да дам своя принос. За да го направя по най-добрия начин обаче, имам нужда да си взема почивка, тъй като усещам, че ежедневните ми ангажименти с работата ми идват малко в повече в този момент“, коментира Стенли пред официалния сайт на Вила.

"Искам да прекарам известно време със семейството си, а след шест месеца ще видим как са нещата. Оценявам много добре разбирането от страна на клуба. Разговарях с мениджъра и изпълнителния директор на клуба и те ми помогнаха изключително много за вземането на това решение, което мисля, че е правилно. Те също ме увериха, че клубът винаги ще бъде насреща за мен, а това е нещо, което знам в сърцето си“, каза още Стенли.