Христо Стоичков обяви подкрепата си за Йорданка Фандъкова за кмет на София. Камата направи това чрез специален видеоклип.

"София е такава, каквато е, благодарение на г-жа Фандъкова и нейния екип! Благодарение на хората, които се трудят и които милеят за София. Аз вярвам в един почтен човек, какъвто е Йорданка Фандъкова. Познавайки я много добре, знам, че това, което е започнала, няма да го остави наполовина, винаги го е свършила. София расте и хубавее, защото много неща се направиха – и детски градини, и площадки, което е много важно за децата, да не са по улицата. Желая ви много успех, г-жо Фандъкова, на вашия екип и се надявам, че отново вие ще бъдете кмет на София", казва Стоичков във видеото, което Фандъкова публикува на официалната си страница. 
 
"Благодаря на Христо Стоичков за подкрепата! Изграждаме нови спортни зали в кварталите, в партньорство със спортните федерации и изявени спортисти. Подготвяме терен и за изграждане на нов национален стадион, който да отговаря на най-високите стандарти", пише Фандъкова.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)
 
"До края на 2020 г., в София няма да има училище без физкултурен салон, продължаваме изграждането и на фитнеси на открито. Задачата ми е да направим повече и по-добри условия за спорт и активен начин на живот", добавя настоящият кмет на София Йорданка Фандъкова, която се кандидатира за нов мандат.