Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Известният американски ютюбър IShowSpeed е на изненадващо посещение в България. 19-годишният Дарън Уоткинс имаше излъчване на живо в четвъртък в канала си, в който има над 26 милиона абонати. 

Ексцентричният американец често се появява изненадващо в различни точки на света и предава приключенията си в реално време, радвайки широката си аудитория.

IShowSpeed е много популярен сред младежите, което ясно пролича вчера при излъчването му от София. Известният като фен №1 на Кристиано Роналдо започна приключението си в столицата ни от традиционна механа, разгледа храм-паметника “Св. Александър Невски”, разходи се около НДК, а кулминацията беше посещението му при кмета Васил Терзиев. 

Пред сградата на общината имаше хиляди фенове на инфлуенсъра, които пищяха, изпадайки в истерия.  

Teрзиев подари на ютюбъра златиста футболна топка от марката на Христо Стоичков и му обясни как се произнася името на легендарния българин. Двамата поговориха за Реал (Мадрид) и Кристиано Роналдо.

"Това е за теб, трябва да запомниш София с нещо", обърна се Терзиев към интересния гост. 

Двамата дори поритаха топка в коридорите на общината. Кметът на София също така запя за любимия си Реал (Мадрид). 

Предаването на IShowSpeed от София в YouTube продължи малко над 2 часа и половина и e гледано от повече от 3,5 милиона души.

 

Част от разговора на IShowSpeed с кмета на София Васил Терзиев, който се оказа фен на Реал Мадрид и Кристиано Роналдо. ️

Публикувахте от eSports Bulgaria в Четвъртък, 11 юли 2024 г.