Красива футболна съпруга беше натирена да спи в дъсчена колиба в новия сезон на риалитито "Фермата". Теодора, която е омъжена за бившия играч на Берое, Черно море, Локомотив (Пловдив) и Славия Танко Дяков, пренощува при тежки условия, след като не успя да спечели първото място в оспорвана женска битка на Арената и да си осигури меко легло в къщата на стопанството.

Въпреки че изглежда крехка, 35-годишната Теодора не се плаши от предизвикателствата и няма търпение да започне да забива пирони, да копае и да дои животни във „Фермата“. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Жени на токчета атакуват "Фермата" СНИМКИ

В последните години тя живее с мъжа си и дъщеря им в Чикаго, където има бижутерски бизнес. Съпругът й Танко Дяков пък ръководи строителна компания.

В първата женска битка за сезона, излъчена в понеделник вечер по bTV, Теодора беше победена от Живка Ролева. Тираджийката отнесе три от съперничките си на Арената, като по-бързо от тях напълни колба с вино, избута огромна гума и построи кула от кубчета. Освен че oтвя футболната съпруга, Живка разби още режисьорката Красимира и защитничката на животни Деси. Така Ролева си извоюва право да спи в къщата на фермата, а не да се мъчи в колибата или под навеса.

Ето кои са всичките 12 мъже във "Фермата", историите са уникални СНИМКИ

Двукратен пишман-самоубиец стана герой във "Фермата" СНИМКА