Една от най-известните футболни половинки и секс бомба Уанда Нара се забърка в скандал. В този случай жената и агент на Мауро Икарди от ПСЖ обаче тя бе нападната от друга красавица Натали Вебер, която е съпруга на футболиста Мауро Сарате от Бока Хуниорс. Вебер също се изявява като модел и тв водеща и обвини своята колежка, че прекалява с фотошопа на снимките, които качва в социалните мрежи. Това си личало най-вече по отношение на краката на Уанда Нара.

"Уанда трябва да каже на жените на съиграчите на мъжа й да не я снимат. Защото, когато го правят и качат необработените кадри, тя изглежда три пъти по-пълна от това, което показва в мрежата. Това е крайно отрицателно, защо се изкарва по-слаба? Защо не се приема такава, каквато е, и иска да продаде изображение, което не я представя реално? Грешно е", написа Вебер в социалните мрежи и все пак подходи снизходително към другата секс бомба.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Прегръщам Уанда заради отговора, който тя даде на съобщението, което ѝ оставиха в „Инстаграм“, напомняйки ѝ как започна кариерата си", добави жената на Сарате.

Уанда Нара стана известна с участието си в няколко филма за възрастни, а само преди дни бе разкритикувана в социалните мрежи, че много си е повярвала и е забравила как е станала популярна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Date amor @olbiabsas

A post shared by Natalie Weber (@nannitaweber) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Protege tu energía

A post shared by Natalie Weber (@nannitaweber) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sunny days

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Verano ven a mi

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on