Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Плеймейтката Златка Райкова, известна в светското пространство като Русата Златка, чака бебе от футболиста Благой Георгиев, твърди "Телеграф". Двамата сами издадоха това, като си пуснаха стори в "Инстаграм", на което са сложили иконка на мъж, жена и дете. По данни на запознати бебето трябва да се появи на бял свят през пролетта на 2019 г.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Това ще е първа рожба за Райкова и четвърта за Джизъса. Той вече има син и дъщеря от гимнастичката Христина Витанова и син от татарката Есмер Омерова.

Златка и Благо се носят на крилете на любовта и дори вече живеят заедно. Както БЛИЦ СПОРТ писа, те обявиха, че са заедно, за да спрат всички спекулации около най-новата светска двойка. На едно от видеата Благо показва сърце, явно на новата си любов, а на друг пред снимката му пише - ДА СЕ ЗНАЕ.

Влюбените не спират да си разменят любовни обяснения  в социалните мрежи, като най-трогателното, което Златка публикува бе „един ден ще се появи някой , който ще ти покаже защо не се е получило с предишните". От своя страна Благо отговори: "Щом имам теб, имам всичко".