ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Световният шампион с Аржентина Алексис Мак Алистър се прочу в света и с история от личния си живот. Халфът е изоставил гаджето си Камила Маян след петгодишна връзка и е вкарал в леглото си най-добрата й приятелка Айлен Кова.

Драмата е започнала след Мондиала в Катар, където Алексис беше един от водещите футболисти, помогнали на Аржентина да спечели третата си световна титла.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Тогава по всичко личало, че връзката му с Камила отива по дяволите. Айлен обаче, вместо да успокои приятелката си, сторило същото с Мак Алистър. Двамата окончателно заживели заедно в края на декември миналата година.   

Алексис се познава с Айлен Кова от юношеските си години, като именно той запознава нея и Маян. Преди това обаче те не са имали сексуална връзка.

„Ще бъда 100% честен. Струваше ми се, че всичко се обърква, че нищо няма решение и че всичко излиза извън контрол. Разбрах обаче, че всичко е много красиво въпреки всичко и въпреки всички“, призна Мак Алистър пред медии в Аржентина за любовния си живот.

Камила пък признава, че е преживяла много тежко раздялата.

„Никога не бих могла да си представя, че някой толкова близък може да внесе толкова много негативизъм в живота ми. Всъщност, става въпрос не за един, а за двама души, които ме съсипаха. Това са хора, в които вярвах…  Всичко, което се случи е най-лошият кошмар“.

Иначе във футбола Мак Алистър продължава да ниже успехи, след като наскоро премина от Брайтън в Ливърпул. Вчера пък той и съотборниците му от Аржентина биха с 2:0 Австралия в контрола, играна в Китай. Алексис очаква най-после лятната ваканция след изключително тежкия и успешен сезон, за да се отдаде с обятията на новата си любов. Нищо, че доскорошната му изгора е много наранена… 

Алексис с Камила на награждаването в Катар