Двукратният световен шампион на 100 м св. стил Филипо Манини чака рожба от сексбомбата Джорджия Палмас.

Една от най-горещите двойки в Италия трябваше да вдигне сватба в края на март, но заради тежката ситуация в страната с коронавируса, щастливото събитие не се състоя, пише "Монитор".

„Венчавката ще се състои след няколко месеца и ще бъде даже по-хубава. Най-важното е, че всички сме здрави – ние и нашите семейства. Още повече, че аз вече се чувствам твоя жена“, написа в Инстаграм Палмас, която е известна тв водеща и модел.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

38-годишната хубавица и нейният връстник Манини използваха социалната мрежа, за да съобщят и че ще стават родители. „Един ден се събудих и осъзнах, че в мен расте малък и прекрасен живот. И то детето е от човек, с когото ви е писано да бъдете заедно завинаги“, изля чувствата си Джорджия.

Също в Инстаграм тя публикува снимка от къщата, в която е отгледала дъщеря си София и която напуска, за да се премести в нов дом в очакване на новия член на семейството. София, която на 15 юли ще навърши 12 години, е плод на връзката на Палса с футболиста Давиде Бомбардини. От 2012 до 2017 г. знойната брюнетка от Каляри имаше връзка с друг спортист – Виторио Брумоти, който е колоздач и журналист.

Колкото до Манини, той също има богато любовно минало. Носителят на 9 европейски титли първо излизаше с колежката си от басейна Франческа Сегат, а след това с фризьорката от родния му град Пезаро Кристиана Нардини.

Най-сериозни бяха отношенията му с голямата звезда на италианското плуване Федерика Пелегрини, от която той искаше брак и деца. Олимпийската шампионка обаче заложи на кариерата си и Филипо намери утеха в красавиците Джулия Салеми и Джорджа Габриеле (бивша приятелка на милионера-танцьор Джанлука Ваки) преди да намери през 2018-а голямата си любов в лицето на Палмас.

Тогава Манини вече беше сложил край на кариерата си, след като бе наказан за 4 г. за употреба на допинг. Впоследствие името му беше изчистено от Арбитражния съд в Лозана.