Eдна от големите звезди на световния футбол - Килиан Мбапе от ПСЖ, загуби ума и дума по дупето на родната плеймейтка Николета Лозанова.

Миналата седмица половинката на вратаря на Левски Николай Михайлов пусна провокативна снимка в социалните мрежи, с която разбуни духовете. Лозанова се показа по секси бели прашки, които вадят на фокус сочното й дупе. Моделката бе облечена с фланелка на ПСЖ, а на гърба й е изписано името на Мбапе

Футболни фенове от България се мобилизират и започват да засипват френската звезда в социалните мрежи с въпросната снимка на Николета. Изненадващо Мбапе отговаря на едно от писмата с въпроса: "Коя е тази?".

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Тя е български модел, приятелю. Тя е заета, но това не бива да те спира", отговарят му от страницата във "Фейсбук" "Коментаторски клишета", които са сред свързалитe се с голмайстора.

След като вижда съобщението, Мбапе изпраща смеещи се емотикони. И там комуникацията спира.

Разговорът е изпратен на Лозанова, която също отговаря с емотикони, като явно се забавлява на закачката със звездата на ПСЖ. 

Снимката с фланелката на Мбапе е последната публикация на Николета в "Инстаграм". Вече повече от седмица красавицата не е качвала фотоси, което е странно, тъй като е доста активна в социалните мрежи.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК