Тежка сватба разтърси София в неделя (6 март). Фен №1 на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето ожени сина си Александър. Булката и вече настояща снаха на бившия шеф на Централния фенклуб на ЦСКА се казва Биляна. Младоженците подписаха в "Триадица", а след това се венчаха в църквата "Света Параскева" в центъра на София. След това дойде време за истинския купон, който се пренесе в ресторант "Кафана Стефанович". Над 250 гости разлюляха мощно заведението и околностите. Специален гост на празненството бе внукът на легендарния престъпник от Одеса Мишка Япончик - Михаил. Както подобава той изкара няколко шлагера, сред които "Поручик Галицин". Валентин Михов също бе с микрофон в ръка. Бившият шеф на ЦСКА, БФС и Профилигата изпълни любимите си песни.

От Нишкия край дойде оркестърът на Елвис Байрамович, носител на награда от прочутия фестивал на трубачите в Гуча. Ромски барабанисти от Факултето забавляваха гостите. Букет, висок над метър и половина, изпрати премиерът Бойко Борисов. Той бе придружен от специално послание до младоженците. Честитки имаше от Йорданка Фандъкова, Борислав Михайлов и още футболни и политически фактори в България. Съвсем скоро Дучето ще стане дядо - снахата Биляна чака бебче. Очаква се малкото да е момченце и да се роди през юли.

Агенция БЛИЦ честити радостното събитие на младоженците Сашо и Биляна, както на техните родители. Пожелаваме им здраве, късмет и дълго семейно щастие. А на Дучето - да е здрав и да се готви за още внуци.