Скандалните разкрития около секс скандала с Тайгър Уудс не спират. След няколко по-спокойни дни една от любовниците на голф звездата реши да изкара на показ всичките над 100 смс-а, които е получила.
Както е известно, Уудс се лекуваше заради проблемите със сексуалната си ненаситност, а в момента прави всичко възможно, за да спаси брака си.

Джослин Джеймс или иначе казано главната актриса в "Сестри с големи гърди" или "Моят първи секс учител", не се посвени да разкрие какво Тайгър й е писал, макар и да не разкри какво тя е писала до него, пише "Дейли Мейл".

Първите смс-и красивата порно актриса получава на 30 юли, а последните – в началото на октомври.
“Искам да те износя. Аз наистина искам да съм груб с теб. Да те размятам, да те пляскам", пише голф състезателят в едно от съобщенията си.

В друго разкрива част от безкрайните си фантазии: "Правиш ли го често с други момичета или момчета? Повярвай, искам тройка с теб и друга жена."

Порно въображението на Тайгър не се изчерпва с всичко това. "Ти си моята ши*ана курва. Ще ти казвам да си затвориш ши*аната уста, докато удрям лицето ти и опъвам косата заради всеки шум."

“Страхотна е, че ни чака цял живот от това. Мила, няма да отида никъде. Задоволяваш ме както никой никога не го е правил и няма да го направи. Няма да изгубя това", й пише Уудс на 1 октомври.
Три дни по-късно обаче е бесен: "Мамка ти, не ми говори. Почти съсипа живота ми. Ако мениджърът ми и тези хора те бяха видели там, мамка му!"

Ако се окажат истина, смс-ите могат да отложат планираното завръщане в спорта на Уудс. Той искаше да участва в Мастърс турнира в САЩ следващия месец.

Миналия месец още една от бившите любовници на Тайгър, сервитьорката Джейми Гръбс, публикува част от съобщенията, които е получила, за да подкрепи твърденията си, че е имала връзка с него в продължение на 31 месеца./БЛИЦ