Живата легенда на световния бокс - американецът Майк Тайсън, разкри в откровено интервю пред телевизионния канал ESPN, че докато излежавал присъдата си в затвора, една от служителките в наказателната институция забременяла от него, съобщава Монитор. Железния Майк обаче не уточнява при кое точно от пребиваванията му зад решетките се е случил пикантният инцидент.

"Не съм ли ви разказвал как от мен забременя една от служителките в затвора, попита закачливо Тайсън зрителите. - О, да. Случват се такива неща в затвора. Но бебето не се роди." Динозавъра зачекна темата, след като един от зрителите в студиото го попита дали не е премълчал някоя пикантна подробност от живота си в дебютното си токшоу в Лас Вегас в събота през нощта.

Шоуто, което носеше претенциозното заглавие "Безспорната истина", беше посветено на живота на спортиста. Бившият световен шампион се изправи пред публиката в казино MGM Grand, която наброяваше 740 души. Програмата продължи два часа, като практически нямаше антракт. Тайсън, както беше анонсирано предварително, разказа истината за многочислените си жизнени перипетии, избягвайки всякакви шикалкавения и недомлъвки.

Припомняме, че по време на бляскавата си кариера на ринга Тайсън влезе три пъти зад решетките.

През 1992 година той беше признат за виновен по обвинение за изнасилване и прекара в затвора близо три години. През 1999 г. той беше лишен от свобода за девет месеца заради това, че преби двама души след безобидна автомобилна катастрофа. През 2007 година пък Майк търка нара само една нощ за притежание на кокаин и каране на кола в пияно състояние.

Също така три пъти Майк Тайсън е минавал под венчилото, като има общо осем деца от различни жени. Представителки на слабия пол нееднократно са претендирали за милиони долари обезщетение заради сексуалните претенции на бруталния шампион, но засега претенциите на "златотърсачките" остават без последствие.