Футболната звезда Кристиано Роналдо получи изключително приятна новина и вече може да си отдъхне. В последните две седмици португалецът беше притеснен за състоянието на майка си Долорес Авейро.

Новината беше разпространена от в. „Корейо да Маня“, който се позовава на информация от Елма Авейро – една от сестрите на звездата на Ювентус.

Както е известно, 65-годишната Долорес Авейро получи инсулт и беше приета по спешност в болница „Нелио Мендонка“ във Фуншал. След това тя се подложи на операция и така беше предотвратена възможността за по-тежки последици за здравето й.

Winbet - победата е емоция! (18+)

След извършената хирургическа интервенция майката на Кристиано Роналдо е била преместена в друга болница на остров Мадейра, откъдето е била изписана.

През 2007 г. Долорес Авейро проведе успешно лечение на рак на гърдата, но през 2019 г. обяви, че отново преминава курс на терапия заради завръщането на заболяването.

Както е известно, заради инсулта на майка му Кристиано Роналдо се прибра на остров Мадейра, където за завари и наложената забрана за полети към Италия. Затова той се намира в луксозния си дом на острова и чака да отмине пандемията от коронавирус.