Красиви футболни съпруги понякога издават сериозни тайни от спалнята и често са определяни за големи мръсници, а британският таблоид „Сън“ изреди шест жени на известни футболисти, които без капка срам разказват за интимните си преживявания.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Небезизвестната Уанда Нара не крие, че всяка вечер "възнаграждава" любимия си Мауро Икарди от ПСЖ с френска любов. 33-годишната аржентинка нерядко е издавал, че с нападателя имат домашни секскасети, а освен това двамата редовно си публикуват голи снимки.

Друга скандална футболна съпруга е Аби Кланси. Наскоро жената на бившия английски национал Питър Крауч направи признание, че не е правила секс с бившия нападател на Ливърпул, докато е била бременна с четвъртото им дете. Причината е, че двамата "не можели да се понасят".

Мелиса Сата-Боатенг пък бе заявила в едно интервю, че с Кевин-Принс Боатенг правят секс между 7 и 10 пъти седмично и това е причината футболистът често да е контузен. "Съжалявам, че казах това. Трябва много да внимавам какво разкривам, защото всичко ми се стовари на главата. Всеки трябва много да внимава, когато говори за футбол, още повече, ако е намесен секс. Обвиниха ме за всички негови контузии. Обвиниха ме, че заради мен често е в лазарета. Нямате представа през какво преминах", сподели след това красавицата.

Вера Рибейро е сексуален терапевт и половинка на вратаря Руи Патрисио от Уулвърхемптън. Тя посъветва националите на Португалия да мастурбират по времена световното първенство в Русия през 2018 година, за да се отпускат. През 2019 година Вера написа книга, наречена „Ръководството за съблазняване“, която включва съвети за секс с използване на електрическа четка за зъби, бонбони против кашлица и воден балон в спалнята.

Виктория Бекъм не крие, че с легендата на Манчестър Юнайтед и бивш английски национал Дейвид Бекъм често мачкат чаршафите. "Горда съм, че все още имам наистина добър сексуален живот с Дейвид. Той е много пропорционален. Огромен му е и целият си е негов. Не се притеснявайте за нищо!", избухна бившата певица след дискусии за мъжеството на Дейвид.

Половинката на голмайстора на Лестър Джейми Варди – Ребека, също често е в светските новини. "Гарет Саутгейт беше невероятен, като позволи на семействата и играчите да контактуват много помежду си. Няма забрана за секс, но мисля, че все пак ще ни е доста трудно да го правим с децата наоколо!", бе споделила тя преди Мондиал 2018 в Русия, където „трите лъва“ завършиха четвърти.