Тереза Маринова е бременна и чака бебе преди Нова година. Плевенчанката е в шестия месец, но продължава да се занимава с треньорска работа в клуба на Христо Марков "Чендини". Преди няколко дни Тереза се показа на публично място, където си личеше промяната в елегантната й снага.

Баща на бебето е дългогодишният приятел на Тереза Теди, пише "7 дни спорт". Бизнесменът има предишен брак и дете. За олимпийската шампионка на троен скок, която скоро отпразнува 33-ия си рожден ден, това ще е първата рожба. Още не се знае полът на детето на атлетката. Това едва ли има значение, след като Тереза преживя тежък аборт преди 3 години. Тогава лекарите видяха, че плодът е увреден, и се наложи тяхната намеса.

Маринова се раздели с леката атлетика принудително, след като не можа да излекува контузиите си. Тя се опита да се състезава за последно на олимпиадата в Пекин преди 2 години, но прецени, че не е подготвена добре и окончателно сложи край на кариерата си. След кратка почивка тя започна треньорска работа с деца. Маринова вече се подготвя за щастливото събитие и дори се търси заместник в сектора. /БЛИЦ