Палавият Удоджи не спира с изявите си извън терена. Нигериецът с български паспорт, който получи червен картон в дербито ЦСКА – Левски (0:2), е бил заплашен от сутеньор. Митко Георгиев, както е българското име на футболиста, натрупал дългове покрай еротичните си преживявания с проститутки. Африканецът дължал вече над 1000 лева и все “забравял” да даде парите. Преди няколко дни той е бил причакан край заведение в Студентски град, където коравият сутеньор му скръцнал със зъби и поставил срок най-късно до 31 май Удоджи да се издължи. “В противен случай ще останеш без топки”, отсякъл здравият мъжага. Нигериецът постоянно се оправдавал със забавените пари и заплати в ЦСКА, но този път нямало как да се измъкне от ситуацията.
“По принцип той не е от хората, които често си поръчват проститутки. Митето обича да сваля девойки по заведенията, като се старае да задоволи всички техни капризи преди да ги заведе в дома си. Но напоследък и ние чуваме, че е имал проблеми с жрици на любовта”, разкриха съотборници на Удоджи от Борисовата градина.
Новите шефове на ЦСКА бяха готови да предложат нов договор на нигериеца, но след издънката му срещу Левски това най-вероятно няма да се случи. Африканецът бе наказан за 6 мача, което означава, че е аут до края на първенството./БЛИЦ