ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Певицата Михаела Маринова и футболистът на ЦСКА Александър Дюлгеров са заедно от едва няколко седмици, а в отношенията им вече се появяват пробойни. Основната причина е, че спортистът ревнува новата си изгора, която е мечта на хиляди български мъже. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Известно време двамата бяха разделени, тъй като Александър беше на подготвителен лагер с отбора си в Австрия, а Мишето е на турне из цялата страна. Влюбените не можеха да се виждат, което ги принужи да поддържат искрата на любовта чрез телефонни разговори.

"Сашо не може постоянно да е с Мишето и това го дразни. В същото време тя е заобиколена от мъже и почитатели, които по всякакъв начин се опитват да спечелят вниманието й. Михаела му се обяснява, че няма за какво да се притеснява, но той трудно вярва на тези думи", разкриват пред "България днес" близки до звездната двойка. 

Дюлгеров се дразнел, че Мишето така и не разкрива за отношенията им. Докато той е изпълнил личния си профил в "Инстаграм" с техни общи снимки, Маринова е пуснала само един техен общ фотос, на който двамата са в гръб и не може категорично да се обяви кои са влюбените. В интервюта Михаела избягва да говори за новото си гадже и категорично отказва да спомене неговото име.

Футболистът и певицата се запознават в дискотека по време на участие на Мишето. Дюлгеров бързо скъсява дистанцията между двамата и заварката се получава с лекота. "Червеният" футболист започва да ходи на всяко участие на Маринова, докато тя още не се е престрашила да се появи на стадиона, за да го наблюдава на живо. Победителката в предишното издание на "Като две капки вода" гледа мачовете на любимия си по телевизията и му стиска палци за победа. 

На последната им обща снимка Михаела и Александър позират пред езеро, като певицата е готова всеки момент да го разцелува. Въпреки всеотдайната й обич към него, футболистът има съмнения към любимата си девойка.