Тежка сватба македонска разтърси Благоевград снощи. Футболистът от Кресна Венцислав Бенгюзов скъса с ергенлъка и се врече във вярност и вечна любов на дългогодишната си приятелка Памела Драганчева, съобщава struma.com

Футболисти от целия регион дойдоха на най-важното събитие в живота на колегата и приятеля си и станаха свидетели на щастието му, скрепено с брак. Младоженците бяха като извадени от журнал, съобразили се с последните модни тенденции. Сватбеният ритуал също не изневери на традициите и младото семейство мина през всичко, което те повеляват.

Булката бе посрещната от облечени в носии танцьори, които изпълниха уникален танц на фона на песента "Девойко мари хубава". Младожeнците бяха захранени с мед и пита, за да е сладък животът им. Много гости и приятели посрещна младото семейство в най-щастливия им ден.

Братята Кирил и Димитър Десподови прекъснаха почивката си ,за да станат част от събитието, синът на собственика на дискотека Бриони, Милчо Караджов, Иван, който е съотборник на младоженеца в Арда Кърджали бе неотлъчно до приятеля си от детинство - Венци. Бившето орле Руслан Иванов също бе сред гостите.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)