Константин Папазов и баскетболистите на Левски призоваха феновете да се включат в кампанията „Да изчистим България заедно”. В специално видео послание момчетата се заканиха да чистят пред дома на Любо Минчев, който е рожденик в деня на голямото чистене – 16 септември.

Кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България чиста в дългосрочен план.

Тази година кампанията ще има състезателен елемент, а денят на голямото почистване - 16 септември, бележи не финала, а началото на „Да изчистим България заедно“. Всеки може да бъде отбор – семейство, детска градина, училище, компания или дори цяла административна област. Важното е да се отбележат най-много зелени точки на картата на кампанията. В края на годината отборът отбележил най-много точки на картата на кампанията печели титлата „Чиста игра” в своята категория. 

„Важно е да се обединим и да покажем на всички, че можем да бъдем един отбор! България е наш дом и трябва да ни е грижа, заради децата и заради самите нас”, коментира Тити Папазов, който е посланик на кампанията.