Тодор Алексиев скоро ще стане баща за втори път. Той и съпругата му Ваня чакат рожба, която ще бъде момче. “Искахме да има известна разлика в годините с Никол (б.р. - първото им дете). Предпочитах първо да видя детето си и тогава да замина за Лондон, но какво да се прави", признава Тошко.

Алексиев спечели две индивидуални награди след края на финалния турнир от Световната лига в София - за най-добър посрещач и за най-добър реализатор. "Дали се чувствам по-щастлив, че станах първия българин с такова двойно признание? Не бих казал, защото предпочитах целият отбор да се качи на стълбичката. С премията смятам да завършим къщата, която строим със съпругата ми. Това е мечтата ни", допълни Алексиев пред БиТиВи.

Посрещачът разказа и как е предложил на Валя да се оженят. "Бях за първа година в Русия и така се получи, че се прибрах точно за Свети Валентин, на 14 февруари. След като я взех от тренировка, отидохме по магазините да търсим пръстен и така се реших да й предложа. Дали й казвам всеки ден, че я обичам? Разбира се, но тя го знае отлично и сме много щастливи", завършва волейболистът./БЛИЦ