Неподправената й красота щеше да направи без особена подготовка професионално изглеждаща и естетична всяка фотосесия. Без да е модел и без грам грим, тъй като възнамеряваше да сложи водоустойчив от артистичното плуване при влизането си в басейна, "Мис BGswim 2018" Павлина Тодорова предаде пред фотообектива на "Спринт" комфортното усещане за спокойствие на ориенталските покои с вкус на турско кафе и щипка морска сол от Варна.

С близо 200 медала в колекцията си, студентката в Софийски университет "Климент Охридски" е посланикът на красотата на плувните спортове.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Павлина Тодорова бе избрана за втората носителка на короната "Мис BGswim" в конкуренцията на красавици от артистичното плуване, водната топка и скоковете във вода.

"Медалите са награда за труда ми, вложен в басейна, но короната за "Мис BGswim" за мен е лично признание за цялостна визия. Включително и за характер. Този конкурс е крачка напред за българското плуване - въпреки че не е директно свързан с басейна, състезанията или постиженията. Помага да погледнем плувците под друг ъгъл и дава възможност за популяризиране на сините спортове", споделя Тодорова, която е бивша националка при девойките и има отличия и от балкански игри.

Постигна успехите си като състезателка на родния ПСК Черно море (Вн), но продължи в Академик (Сф) заради следването си. Учи софтуерно инженерство. Насочила се към информационните науки. Вълнуват я математиката и информатиката.