Колоритният футболист Валери Божинов заби майка с дете, пише „Телеграф“. Новата на 36-годишния нападател се казва Велислава Миланова. От профила на дамата във „Фейсбук“ става ясно, че е привърженичка на пластичните операции, а видимата й възраст е около 40 години. Майка е на едно дете - момиче в тийнейджърска възраст.

Повечето снимки в публикациите на блондинката са заключени. Последната, която може да бъде видяна е от началото на март и според запознати е от колата на футболиста. Припомняме, че Валери се сдоби наскоро със спортно луксозна Audi, с кафяв кожен салон, досущ като този от снимката на Велислава.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Свидетели на срещите на двамата разкриват, че Божинката често е бил засичан да се разхожда в един от столичните молове под ръка с едрогърдата дама. Валери бил доста щедър и й купувал луксозни дрехи от марковите магазини.

Проверка в социалните мрежи показва, че Валери следва Велислава в „Instagram“. Това е странно, тъй като сред всички профили, които той следи са майките на децата му - певицата Алисия и плеймейтката Николета Лозанова, както и няколко известни от спорта дами.