Той е млад, богат и успешен, а сега най-добрият голфър в света Брукс Кьопка зарадва всички жени, публикувайки на профила си в „Инстаграм“ снимка, на която е чисто гол. Тя е част от фотосесия за списанието „The Body“, което се издава от американската спортна телевизия ESPN.

29-годишният Кьопка признава, че е отслабнал с 10 кг специално за снимките. Преди е тежал 96 кг, а сега кантарът показва 86 кг. Списанието ще излезе на пазара на 4 септември и тогава се окачва да се появяват още голи снимки на голфъра.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Брукс Кьорка в момента е №1 в световната ранглиста на професионалния голф. През тази година американецът вече спечели един от четирите най-големи турнири - PGA Чемпиъншип в Ню Йорк.

Само преди месец взе титлата на WGC-FedEx St. Jude Invitational, което му донесе 1,745 млн. долара, а с попадането си в Wyndham Rewards Top 10 Challenge прибави още 2 млн. в сметката си. Допълнителен милион взе и заради спечелването на ежегодния Aon Risk Reward Challenge на 4 август. Като цяло богатството му се оцеляна на повече от 9 милиона долара.