Работилият като транжор в Германия Сашо Чукански и левият бек Николай Илиев-Пурата се завърнаха в Суворово. На Чукански му писнало да подготвя пържоли за немците и решил отново да изпита футболната тръпка.

„Сашо не е играл през есента, но мисля, че бързо ще навакса изпуснатото. Ники пък е работил в Малта и не е участвал в мачове 8 месеца, но може да ни помогне в началото на пролетния полусезон, докато отново замине на гурбет“, заяви за „Народно дело“ наставникът на Суворово Венци Желев.

Разбра се още, че вратарят Митко Недев вкара победния гол за Суворово при успеха с 3:2 над "Ботев" (Нови пазар). С контролата бе открит неофициално новият стадион с изкуствена трева на суворовци. Подопечните на Венци Желев и Гавраил Гавраилов за първи път стъпиха на него, тъй като тренировките им са на спортен комплекс „Локомотив“ във Варна.

Недев пази през първото полувреме, но след почивката игра като нападател и заби третото попадение. Преди това новопазарци поведоха с 2:0, Преслав Пасев намали от дузпа, а Петър Георгиев изравни.

Преди подновяването на първенството в Североизточната "В" група Суворово е четвърти с 29 точки. Убедителен лидер с 43 е Дунав (Русе).