Треньорът на Валентин Антов в Болоня – Синиша Михайлович, даде интервю за италианското онлайн списание „Outpump“. Сръбската футболна легенда говори за стила си на обличане и признава, че с годините е претърпял модна еволюция.

„Обръщам голямо внимание на дрехите и начина, по който изглеждам. В семейна обстановка предпочитам да нося анцуг или къси гащета, за да се чувствам удобно. На публични места се обличам с дрехите, които ми харесват. Много съм внимателен при избора на облекло, дори прекалено придирчив. Предварително подготвям дрехите си цялата седмица – от понеделник до неделя. Не пропускам нищо – от шапката до обувките. Винаги имам резервен вариант, ако навън вали или е много студено“, признава 52-годишният сърбин.

„През годините стилът ми коренно се промени. Когато бях по-млад, носех костюм и вратовръзка. Сега се обличам много по-младежки. Вече не харесвам комбинация от риза и вратовръзка. Предпочитам фланелки, потници и поло. Ако нося риза, то почти никога не е бяла. Залагам на дънков плат или нещо по-топло през зимата“, допълва Михайлович.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

„Изборът ми на обувки е разнообразен. Но все по-често нося маратонки. Относно обувките се съветвам с децата си. Нося 42-ри номер, но в повечето случаи си купувам по-голям размер. Понякога обувам 44-и или 45-ти номер, за да може и синовете ми да ги носят“, признава Синиша.

„На мачовете ходим с клубните костюми. За мен това е приятен спомен от комунистическите времена в Югославия, когато всички имахме еднакви униформи и така се различавахме от учениците от другите училища“, завършва треньорът на Болоня.