Треньорът на Валентин Антов в Болоня Синиша Михайлович и нападателят на Милан Златан Ибрахимович участваха в легендарния музикален фестивал в Сан Ремо. Двамата участваха в квартет с водещите на конкурса Росарио Фиорело и Амадеус и изпяха песента „Io Vagabondo“ на I Nomadi.

Михайлович изглежда се наслаждаваше на момента, но Златан видимо не познаваше песента. На сцената Ибрахимович беше попитан дали познава изпълнителите от легендарния шведски квартет АББА. Футболистът отговори в собствения си стил: „Не, но те знаят кой съм аз“.

Златан разказа, че е пътувал до Сан Ремо, след като е спрял на стоп един мотоциклетист, тъй като с часове е стоял в колата си, след като е попаднал в задръстване на шосето.

„За щастие беше фен на Милан. Возих се заедно с него 60 км. Когато пристигнахме, той ми призна, че това е първият път, в който кара мотор“, заяви Златан.

Синиша Михайлович обясни на сцената как е започнало приятелството му с Ибрахимович.

„Всичко започна с един удар с глава по времето, когато той играеше в Ювентус, а за в Интер. Златан не бива да го заплашваш. Единственият начин да се справиш с него е като го провокираш. Така и постъпих. Той се ядоса, удари ме с глава и получи червен картон. Когато заиграхме в Интер, аз поискаха да му отвърна на удара. Ибрахимович се изнервя за неща, които не притежава. Титла в Шампионската лига е едно от тях. Аз пък съм печелил турнира“, коментира треньорът на Болоня.

„Все още имам време“, отговори Златан Ибрахимович.