Специална изненада за привържениците на Лудогорец подготвя клубът по повод откриването на трибуна „Моци“ и честванията на 70-годишния юбилей в петък. Една от най-популярните певици – Десислава, ще изпълни за пръв път новия химн на Лудогорец. Това ще се случи непосредствено преди началото на двубоя с Локо (Сф). Текстът е на Мариета Ангелова, а аранжиментът е на популярния композитор Георги Андреев.

Така случайно или не, три красиви жени с големи бюстове ще забавляват с песните си публиката по случай празника. Останалите две са известни - Джена и сръбкинята Цеца Величкович. Те ще се появят на сцената непосредствено след мача със столичните "железничари".

Тържествената програма на „Лудогорец Арена“ започват в 18:00 с изпълнение на Крисия и специална томбола, която ще тече по време на загрявката на двата отбора.

Непосредствено преди полета на талисмана Фортуна, Десислава ще изпее химна на шампионите. На полувремето ще има две нови изпълнение на детето с ангелски глас Крисия.

Лудогорец напомня на всички посетители на „Лудогорец Арена“ да пазят пропуските си за мача с Локо (Сф). Те ще им бъдат входен билет за деня на отворените врати на трибуна „Моци“, който ще е в неделя от 10:00 ч.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015